SMSAlert gjør det lett å sende og motta SMS fra en PC.

Dermed blir det enkelt for din bedrift å kommunisere med ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Dere kan enkelt sende meldinger til små eller store grupper ved hjelp av lister. Mottakere kan hentes fra Excel-dokument, legges inn på nettsiden, eller personene kan selv melde seg på fra mobiltelefonen ved å sende en tekstmelding.

Dere velger selv avsender på meldingene, for eksempel kan firmanavnet stå som avsender. Med full historikk vil dere alltid ha kontroll på hvilke meldinger som er sendt ut og hvem som faktisk har mottatt meldingene.

Se priser og registrer deg nå!
Med eget nøkkelord for bruk i begynnelsen av en melding blir bedriften i stand til å motta tekstmeldinger fra publikum. De mottatte meldingene kan så videresendes som epost og SMS til den som behandler henvendelsene.

Logo og farger tilpasses slik at systemet passer bedriftens profil og kan også integreres med intranett.

SMS Alert brukes i dag til kommunikasjon med alle typer utegående personale som selgere, sjåfører, håndverkere og takstmenn. Det benyttes også til innkalling av vikarer (og piloter) og beskjeder og gode tilbud til kunder i alle slags bransjer.

For mer informasjon, kikk på produktarket, eller ta kontakt med Systor Vest påpost@systorvest.noeller telefon+4751580258